Houten vloeren schuren

Is je houten vloer beschadigd en overweeg je een nieuwe vloer? Denk eens aan vloerrenovatie. Door het schuren van je houten vloer geef je je vloer namelijk een tweede leven en is het helemaal niet nodig om een nieuwe vloer aan te schaffen.

Na het schuren is je vloer weer helemaal terug in de oorspronkelijke staat en kan je opnieuw kiezen voor een kleur en afwerklaag. Daarmee heb je weer een totaal nieuwe vloer.

Het schuren van vloeren.
Vloeren schuren vereist vakmanschap.

Welke vloeren kunnen geschuurd worden?

Alle houten vloeren kunnen geschuurd worden, met uitzondering van verouderde vloeren. Bij verouderde vloeren zijn er bewerkingen gedaan om de vloer een oude uitstraling te geven. Als je deze zou schuren dan zou de uitstraling verloren gaan.

PVC en Laminaat hebben een ander productieproces en behoren niet tot de houten vloeren. Deze vloeren kunnen dus ook niet geschuurd worden.

Vloeren schuren vereist vakmanschap.

We maken het regelmatig mee. Mensen die een machine gehuurd hebben om zelf de vloer te schuren. Ze komen er dan achter dat het toch niet zo eenvoudig is. Er ontstaan "happen" in de vloer en onder de verwarming en in de hoeken krijgen ze het niet mooi voor elkaar.

Nee een vloer schuren is écht Vakwerk! Met jarenlange ervaring en gebruik van professionele machines zorgt Gijs van der Pol dat de vloer mooi egaal is en dat er geen hoek of rand wordt overgeslagen.

Machines voor vloeren te schuren
Stofarm vloeren schuren.

100% stofarm schuren

Gijs van der Pol werkt alleen met de meest hoogwaardige machines en producten. Voor elke schuurgang en behandeling heeft hij een bijpassende machine en werkwijze.

Maak je geen zorgen over stof of troep na het schuren. Onze machines zijn aangesloten op professionele stofzuigers, waardoor er geheel stofarm geschuurd wordt.

Redenen om je vloer te laten schuren door Gijs van der Pol

 • Vakwerk

  Gijs van der Pol heeft veel kennis en ervaring.

 • Professionele machines

  We hebben voor iedere vloer, hoek of rand de juiste machine.

 • 100% stofarm

  Met goede afzuigapparatuur zorgen we voor zo weinig mogelijk stof.

 • 30 jaar ervaring

  Er zijn zoveel vloeren door gij behandeld. Hij weet raad met elke vloer.

 • Precisiewerk

  Gijs stopt pas met zijn werk als het werk perfect is.

Interesse?

Neem dan met mij contact op. Als ik vloeren of trappen aan het maken ben wil ik daar graag mijn aandacht bijhouden. Dus je kan me het beste een terugbelverzoek of offerteaanvraag sturen.