De trap is vaak het middelpunt van je woning en wordt intensief gebruikt. Het is een plek die verbinding geeft tussen de verschillende leefruimtes. De trap is meer dan alleen een functioneel element in de woning, het is écht een onderdeel van het interieur geworden. Juist daarom verdient de trap meer dan een likje verf. Gijs van der Pol zorgt ervoor dat de trap weer een pronkstuk in je woning wordt.

Het renoveren van de trap

Door zijn brede en langdurige ervaring op gebied van houtbewerking, is Gijs bij uitstek geschikt voor jouw traprenovatie. Hij komt de huidige trap bij jou thuis eerst beoordelen om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Een traprenovatie is mogelijk bij een dichte of open trap. De ondergrond mag beton of hout zijn.

En wanneer je je trap wilt laten renoveren, maar opziet tegen de rommel en lange tijd die het in beslag neemt, heb je met Gijs van der Pol de juiste persoon gevonden. Hij zorgt ervoor dat de renovatie in 1 tot 2 dagen is afgewerkt.

Je trap is ongemerkt immers toch een belangrijk onderdeel van je huis en je wilt dat zo’n in het oog springend onderdeel er fraai uitziet.

traprenovatie door gijs van der pol

Traptreden

Gijs van der Pol maakt de traptreden van hout, laminaat of PVC. Met nieuwe overzettreden en stootborden zijn er tal van mogelijkheden. Met deze materialen kan je elke gewenste look creëren. Van houtmotief, beton, leisteen tot marmer.

Uiteraard ben je voor meer informatie welkom in zijn showroom, gevestigd in Volkel. Daar legt hij je graag uitgebreid uit wat de mogelijkheden zijn op het gebied van traprenovatie.

 

Accessoires bij traprenovatie:

trapleuningen

Trapleuningen

Je trap is gerenoveerd, maar de oude trapleuning past niet meer bij je nieuwe trap. Ook daarin denken wij graag met je mee. Maak de nieuwe look van je trap compleet met een mooie leuning.

TRAPRENOVATIE-PVC kopiëren

Trapverlichting

Wanneer wij jouw trap renoveren, komt ook de trapverlichting aan bod. Kies je voor warme of koele trapverlichting? In de treden of aan de zijkanten van je trap? Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Zoals je ziet zijn er voor trappen allerlei keuzes om deze te renoveren. Wij nodigen onze klanten dan ook graag uit om in onze showroom de verschillende materialen te bekijken. Je krijgt dan ook wat proefstukken mee naar huis, zodat je de materialen in je eigen ruimte nog beter kan beoordelen.

 

U bent welkom in onze

Voorbeelden van traprenovaties

Wie is Gijs van der Pol

Gijs van der Pol is een echte vakman op gebied van trappen en vloeren. Deze vakman pur sang houdt van hout. Hij streeft het allerbeste resultaat na. En doet dat altijd op een gemoedelijke manier.  Wat Gijs zelf zegt: 

"Ik maak altijd een trap alsof deze voor mezelf is, want als ik trots ben, is de klant het ook."

  • A-kwaliteit trappen
  • Al 30 jaar ervaring
  • We komen altijd eerst kijken, voor een optimaal advies
  • Duurzame oplossingen
  • Klantvriendelijk
  • We stoppen pas als het werk perfect is
  • Vakman in het renoveren van trappen

Interesse?

Neem dan met mij contact op. Als ik aan het werk ben wil ik daar graag mijn aandacht bijhouden. Dus je kan me het beste een terugbelverzoek of offerteaanvraag sturen.