Alleskunner op gebied van vloeren

IMG_4930b kopiëren

G. van der Pol Parket is een alleskunner op het gebied van vloeren. Trotse eigenaren van het bedrijf zijn Gijs en Jolanda van der Pol, die ruim vijfentwintig jaar ervaring hebben in het leggen, renoveren en schuren van vloeren. Maar ook voor nieuwe PVC, laminaat of Traprenovatie.

Sinds 1994 levert Gijs van der Pol vakwerk op het terrein van vloeren. In de showroom aan de Eiment in Volkel kun je terecht voor een breed aanbod aan multiplank vloeren, verouderde vloeren, traditioneel parket, laminaat en PVC. Bij de houten vloeren is er een ruime keuze wat betreft de uitstraling van een vloer. De vloer kan behandeld worden in een kleur met de afwerking van olie en/of lak. De nieuwste lak heeft de look en kleur van onbehandeld hout. Uiteraard op het gebied van PVC en Laminaat hebben ze een grote keuze. Het bedrijf houdt zich ook bezig met traprenovaties. Ze hebben al meerdere trappen voorzien van een renovatie. “Een traprenovatie voeren we uit in hout , laminaat of PVC” , vertelt Gijs.

Daarnaast is het bedrijf specialist in het renoveren en stofvrij schuren van houten vloeren. Het uitbreiden van een houten vloer en leveren van randafwerking zoals plinten behoren tevens tot de mogelijkheden.

In het assortiment bevindt zich laminaat en PVC van Viva Floors, Sense en van Douwes Dekker, bekend van RTL Woonmagazine. De vloeren zijn in verschillende sfeerstijlen verkrijgbaar. Bij G. van der Pol Parket en houten vloeren gaan ze voor service en een lange levensduur van hun vloeren. Onderhoud is hierbij cruciaal. Gijs en Jolanda hebben voor iedere vloer een geschikt onderhoudsmiddel. Voor een klus nemen ze een kijkje bij iemand thuis. “We gaan altijd bij een klant kijken, spreken nooit iets af over de telefoon. Zo weten we wat de mogelijkheden zijn en wat we voor de klant kunnen betekenen.” De showroom is eventueel ‘s-avonds op afspraak te bezoeken.

IMG_4923b kopiëren